KAMUX UUDISTAA RUOTSIN MYYMäLäVERKOSTOAAN

Käytettyjen autojen monikanavaiseen kauppaan erikoistunut Kamux uudistaa strategiansa mukaisesti myymäläverkostoaan Ruotsissa, todetaan Kamuxin tiedotteessa.

Sundsvallin ja Helsingborgin myymälät muuttavat isompiin ja paremmin Kamuxin uudistettuun konseptiin sopiviin tiloihin kesän aikana, ja Norrköpingin myymälä suljetaan huhtikuun lopussa. Muutosten jälkeen Kamuxilla on Ruotsissa 22 myymälää.

”Strategiamme mukaisesti tarkastelemme nykyistä myymäläverkostoamme Ruotsissa kriittisesti. Tavoitteenamme on maantieteellisesti riittävän kattava verkosto hyvillä liikepaikoilla sijaitsevia konseptin mukaisia myymälöitä, jotka ovat hieman nykyisiä myymälöitämme suurempia. Lyhyellä aikavälillä tärkein tavoitteemme Ruotsissa on kuitenkin kannattavuuden parantaminen, mikä vaatii myös joidenkin kannattamattomien myymälöiden sulkemista. Tästä syystä suljemme nyt Norrköpingin myymälän. Sulkemisella on vaikutusta kahteen työntekijään, joille on tarjottu mahdollisuutta siirtyä muihin Kamuxin myymälöihin Ruotsissa”, sanoo Kamux Ruotsin toimitusjohtaja Andy Rietschel.

”Sundsvall on tällä hetkellä Kamuxin pohjoisin myymäläpaikkakunta Ruotsissa, ja olemme löytäneet sieltä uuden myymälän, jonka sijainti on aiempaa parempi ja jonne saamme enemmän autoja. Alueella on myös muita autoliikkeitä ja suuria ruokakauppoja, joten liikenne on vilkasta”, toteaa Rietschel.

”Myös Helsingborgissa saamme muuton myötä isommat ja paremmat, uudistetun konseptin mukaiset tilat.”

Lue myös

Kamux laajentaa Saksassa

Kamux uusiin tiloihin Hyvinkäällä

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

2024-04-29T13:51:12Z dg43tfdfdgfd