MITSUBISHI-AJOTURVAPALVELU HUOLEHTII JOPA 15 VUOTTA VANHASTA AUTOSTA

Kaikki uutena myydyt Mitsubishi-henkilöautot on varustettu viiden vuoden tai 100 000 kilometrin tehdastakuulla. Tämän lisäksi uusi Mitsubishi-henkilöauto sisältää viiden vuoden maksuttoman yleiseurooppalaisen MAP-ajoturvapalvelun, jonka piiriin kuuluu yli 30 maata.

”Mitsubishi pitää huolta asiakkaistaan takuun loppumisen jälkeenkin. Ajoturvapalvelu jatkuu jopa 15 vuotta vanhaan autoon huollattamalla sen huolto-ohjelman mukaisesti Mitsubishi-merkkihuollossa. Ajoturvapalvelu aktivoituu automaattisesti huollon yhteydessä seuraavaan huoltoon asti, kun auto on yli viisivuotias ja alle 300 000 kilometriä ajettu”, kertoo Astara Finlandin Mitsubishin jälkimarkkinoinnin kenttäpäällikkö Janne Meriläinen.

Mitsubishi MAP -ajoturvapalvelu koskee kaikkia Suomessa myytyjä uusia Mitsubishi-malleja.

”On hyvä tiedostaa, että ajoturvapalvelu katkeaa, jos auto rekisteröidään toiseen maahan. Esimerkiksi käytettynä Suomeen tuodussa alle viisi vuotta vanhassa autossa viiden vuoden ajoturvapalvelu ei ole enää voimassa. Ulkomailta tuotu auto on kuitenkin mahdollista saada ajoturvapalvelun piiriin huollattamalla auto huolto-ohjelman mukaisesti Mitsubishi-merkkihuollossa”, Meriläinen muistuttaa.

Ajoturvapalvelu tarjoaa turvaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

”Ajoturvapalvelu on auttanut suomalaisia asiakkaitamme aina Etelä-Eurooppaa ja Lappia myöten. Useimmiten apua tarvitaan kuitenkin kodin lähistöllä esimerkiksi kadonneiden avainten, renkaan puhkeamisen tai väärän polttoaineen vuoksi. Apua kannattaa pyytää matalalla kynnyksellä, koska sitä on tarjolla kaupungeissa lähellä ja nopeasti. Ammattilaisemme huolehtivat asiakkaistamme ympäri vuorokauden”, Meriläinen kertoo.

Ajoturvapalvelu tarjoaa esimerkiksi sijaisauton maksimissaan viideksi arkipäiväksi käyttöön, jos asiakkaan autoa ei saada kuntoon samana päivänä. Palvelu myös järjestää asiakkaan auton hinauksen lähimpään Mitsubishi-merkkihuoltoon. Kolaritapauksissa Mitsubishi-ajoturvapalvelu auttaa asiakasta hinaamalla auton kolarikorjaamoille. Muut palvelumuodot eivät kuitenkaan ole kolaritilanteissa voimassa.

Mitsubishi-ajoturvapalvelu huolehtii kolaritapauksia lukuun ottamatta kuljettajan lisäksi myös kaikkien muiden kyydissä olevien henkilöiden matkan jatkumisesta. Myös hotelliyöt, taksi-, juna- tai lentomatkat järjestyvät tarvittaessa. Ajoturvapalvelu kartoittaa aina asiakkaan sen hetkiset tarpeet, mikäli matka ei jatku saman päivän aikana omalla autolla.

Mitsubishi MAP -ajoturvapalvelun tuottaa Suomessa Redgo Finland Oy.

Lue myös

Mitsubishi esitteli uuden Outlander PHEV -mallin kansainväliselle medialle Suomessa

Kahden Mitsubishi-mallin hinnat laskivat merkittävästi!

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

2024-03-27T08:57:15Z dg43tfdfdgfd