RENAULT SCENIC E-TECH ELECTRICIN VIRALLISET HINNAT PUTOSIVAT ENNAKKOHINTOIHIN NäHDEN!

Suomessa uutuuden ennakkomyynti käynnistyi joulukuussa ja nyt tehdashintojen varmistuttua on vuorossa virallisten hintojen julkaisu. Ennakkohinnastoon verrattuna on hintoja pystytty tarkentamaan 1500 – 2000 euroa alaspäin. Autonsa ennakkoon tilanneet saavat autonsa uudella alemmalla hinnalla.

Hinnat alkavat nyt Scenic E-Tech electric 170 hv comfort range (60 kWh) evolutionin 41 390 eurosta.

Kaikki Suomessa myydyt versiot ovat erillisiä kylmien olosuhteiden versioita ja Suomessa on vakiona mm. istuinlämmitys edessä, lämmitettävä ohjauspyörä sekä nopea 22 kW Type 2 -lataus.

Perusvarustelu on jo evolutionissa varsin kattava, sillä siinä ovat vakiovarusteena edellisten lisäksi mm. kaksialueinen automaatti-ilmastointi, mukautuva vakionopeudensäädin, älyavainkortti, Arkamys-äänentoisto, peruutuskamera, kattokaiteet ja punainen metalliväri.

Toisena vaihtoehtona perusmoottorin ja pienemmän ajoakun kanssa on 44 390 euroa maksava (lisähinta 3 000 euroa) techno.

Usein pitkiä matkoja ajava arvostaa sisäänrakennettua Google Maps navigointia, joka mahdollistaa myös akun lämmönhallinen laturille ajettaessa. Google Maps navigointi sisältää 5 vuoden yhteyspalvelut ja sen saa myös evolution varustelutasoon lisävarusteena.

Muita technon vakiovarusteita ovat sähkötoiminen takaluukku, adaptive vision – valot sumuvalotoiminnolla, automaattiset kaukovalot, ingenious -takakyynärnoja, multi-sense ajotilat, puhelimen langaton latausalusta, etu- ja sivupysäköintitutkat, regeneroinnin säätöläpät ohjauspylväässä ja tummennetut takalasit.

Tehokkaamman moottorin ja energiasisällöltään suuremman ajoakun lisähinta on techno-varustetasossa 5 000 euroa (49 390 €). Voimalinjayhdistelmän kanssa voi valita myös 51 390 euron hintaisen esprit Alpinen tai 52 990 euroa maksavan iconicin.

Scenic E-Tech electric on Renaultin ensimmäinen sähköauto, johon saa urheilullisuutta painottavan esprit Alpine -varustetason. Siinä suurimmat erot Technoon ovat ulkonäössä (esim. 20-tuumaiset Speedway-kevytmetallivanteet) ja sisustuksessa.

Uuden Scenic E-Tech electric huippuversio on iconic, jossa on muita enemmän kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Kuljettajan istuimessa on sähkösäädöt muistilla sekä hierontatoiminto, minkä lisäksi myös ulkopeileissä on muistitoiminto ja niissä on automaattinen peruutusasennon säätö.

Vakiona on myös parempi Harman Kardonin -äänentoisto. Varustetasojen välillä on lisäksi pieniä eroja ulkonäössä sekä vaikkapa verhoilumateriaaleissa.

Ensimmäiset Renault Scenic E-Tech electric esittelyautot jälleenmyyjille ovat tulossa Suomeen kesäkuun alkupuolella.

Lue myös

Tällainen täyssähköinen uusi Renault Scenic tulee Suomeen ensi keväänä

Renault Scenic E-Tech Electricin ennakkohinnat julkistettu!

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

2024-03-21T15:29:06Z dg43tfdfdgfd