SAIMAAN AUTO-ARITA OY PALKITTIIN TOYOTAN ICHIBAN-PALKINNOLLA!

Ichiban 2024 -palkinnon saaneet 44 Toyotan jälleenmyyjää palkittiin erinomaisesta asiakaspalvelutyöstä sekä odotusten ylittämisestä. Suomen Toyota-jälleenmyyjistä palkittiin Lappeenrannassa toimiva Saimaan Auto-Arita Oy.

“Ichiban” tarkoittaa japaniksi “ensimmäistä”. Tämä on myös Toyota Motor Europe NV/SA:n (TME) vuosittain myöntämän jälleenmyyjäpalkinnon nimi. Joka vuosi yli 2 500 Toyota-jälleenmyyjää kilpailevat Euroopassa keskinäisestä paremmuudestaan, ja 44 parasta palkitaan. Nämä jälleenmyyjät ovat äärimmäisiä esimerkkejä sekä uniikista tavasta palvella asiakkaita että sitoumuksestaan olla “Best Retailer in Town”, alueensa parhaita jälleenmyyjiä. Suomen parhaana Toyota-jälleenmyyjänä palkittiin Saimaan Auto-Arita Oy.

Toyota palkitsee suurella ilolla Euroopan parhaat jälleenmyyjät, ei pelkästään myyntitulosten tai erinomaisten asiakaskokemusten perusteella, vaan myös itsensä ylittämisellä. Palkitut jälleenmyyjät ovat ylittäneet odotukset mitä moninaisimmilla osa-alueilla, kuten kestävässä kehityksessä, liikkuvuuspalveluiden tarjoamisessa ja tarjoamalla aitoa lisäarvoa omalle yhteisölleen.

Palkintogaala järjestetään Pariisin olympialaisten yhteydessä, jolloin virallinen Ichiban-palkinto jaetaan voittaneiden jälleenmyyjäliikkeiden toimitusjohtajille. Saimaan Auto-Aritaa tilaisuudessa edustaa toimitusjohtaja Ari Vähämöttönen.

Toyota Auto Finland Oy onnittelee voittajaa ja kiittää yhtiötä jatkuvista panostuksista niin henkilöstön tyytyväisyyteen, taloudellisiin tunnuslukuihin kuin ennen kaikkea upeaan asiakastyytyväisyyteen.

Lue myös

Salon Passeliautolle jo kolmas Toyota Ichiban -jälleenmyyjäpalkinto

Salon Passeliauto Oy voitti toistamiseen Toyota Ichiban -palkinnon

Lohjan Autokeskus Oy voitti vuoden 2021 Toyota Ichiban -palkinnon

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

2024-03-22T17:31:37Z dg43tfdfdgfd