TESLA MODEL Y -VALIKOIMAAN UUSI VAIHTOEHTO

Suomessa on nyt entistäkin enemmän valinnanvaraa, kun Teslan ajoneuvovalikoimaan on lisätty uusi Model Y -malli – Model Y Long Range Rear-Wheel Drive.

Model Y Long Range Rear-Wheel Drive sijoittuu edullisimman Model Y -ajoneuvon ja All-Wheel Drive -mallien väliin.

Ajoneuvossa on yksi moottori yhdistettynä energiatiheään akkuun, vakiovarusteena lämpöpumppu ja pienen pyörimiskitkan renkaat, joilla saadaan aikaan energiatehokkuus 14,9 kWh / 100 km.

Kun lasketaan keskimääräisen kilowattituntihinnan mukaan, joka Suomessa oli vuonna 2023 noin 7 senttiä, kotonaan ajoneuvoa lataava omistaja, joka ajaa työmatka-ajoa 80 kilometriä päivässä, kuluttaisi sähköön noin 4 € viikossa. Ja kun käytettävissä on WLTP:n mukainen toimintasäde 600 km, yksi lataus riittäisi yli viikon työmatka-ajoihin, todetaan Teslan tiedotteessa.

Enemmän valinnanvaraa asiakkaille

Berlin-Brandenburgin Gigafactoryssa valmistetussa Model Y Long Range Rear-Wheel Drive -ajoneuvossa on kaikki, mikä teki Model Y -ajoneuvosta maailman myydyimmän auton vuonna 2023. Siinä on vakiona korkealaatuiset materiaalit, vetokoukku, sekä varusteet, jotka takaavat käyttömukavuuden, turvallisuuden ja yhteystoiminnot.

Kuljettajat voivat esilämmittää tai jäähdyttää Model Y -ajoneuvonsa etänä Tesla-sovelluksen kautta, nauttia matkustamon premium-tason mukavuudesta sekä studiolaatuisesta äänentoistojärjestelmästä, jonka voi yhdistää suoratoistopalveluihin.

Kun matkustamon lämpötila on sopiva ja suosikkisoittolista soi taustalla, sisäänrakennettu matkasuunnittelija näyttää automaattisesti, missä pysähtyä lataamaan ja kuinka pitkään lataus kestää. Näin pääsee määränpäähän mahdollisimman nopeasti ja ilman ylimääräistä vaivaa.

Kaikkien muiden Tesla-ajoneuvojen tapaan voi käyttää Teslan Supercharger-verkostoa, joka on maailman kattavin ja luotettavin pikalatausverkosto. Kotilatausratkaisujen, kuten Teslan Wall Connectorin, sekä nopeasti laajenevien julkisten ja yksityisten latausverkostojen ansiosta eurooppalaisilla kuluttajilla on nyt käytettävissään kattava latausinfrastruktuuri, joka mahdollistaa kätevän päivittäisen ja matkan aikaisen latauskokemuksen.

Uuden mallin lähtöhinta on 51 590 euroa ja toimintasäde 600 km (WLTP).

Lisää tietoa saa vierailemalla Design Studiossa – www.tesla.com/fi_fi/modely/design

Lue myös

Tesla laajentaa palveluitaan Suomessa

Teslan Cybertruckien ruostuminen huolettaa edelleen omistajia

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

2024-04-11T06:59:29Z dg43tfdfdgfd