FERRARI JULKAISEE 12-SYLINTERISEN SUPERAUTON VERKKOKOKOONPANIJAN RääTäLöINTIä VARTEN

Ferrari on julkaissut uusimman etumoottorisen superautonsa, 12Cilindrin, mallin, jossa on tehokas 6,5 litran V12-moottori ja mielipiteitä jakava muotoilu.

+ Neuralink: Elon Muskin yritys esittelee ensimmäisen potilaan, jolla on aivoihin istutettu mikrosiru, pelaamassa shakkia ajatuksillaan; katso täältä

Kun jotkut arvostavat Daytona-inspiroitunutta retrotyyliä, toiset ovat sitä mieltä, että se kaipaa säätöjä houkuttelevamman ulkonäön saavuttamiseksi. Miellyttääkseen kaikkia Ferrari tarjoaa verkkokonfiguraattorin, jonka avulla harrastajat voivat mukauttaa unelma-autonsa hämmästyttävän laajalla valikoimalla vaihtoehtoja.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi Ferrari 12Cilindri -videon

Ferrarin konfiguraattori tarjoaa yli 25 ulkovärivaihtoehtoa, jotka on jaettu luokkiin kuten Classic, Historical, Standard ja Additional. Voit myös valita viidestä eri vanteesta ja yhdeksästä jarrusatulaväristä.

Lisäksi on vaihtoehtoja yksityiskohtien mukauttamiseen, kuten pyörän mutterit, pakoputket ja jopa katto, joka voi olla hiilikuitua tai panoraamista lasia. Sisustuksessa on myös 15 nahkavärivaihtoehtoa ja valikoima Alcantara-sisäkuvioita, mikä mahdollistaa vieläkin suuremman mukauttamisasteen.

Vaikka 12Cilindri onkin täynnä mukautusvaihtoehtoja, se on jo loppuunmyyty useimmille ostajille. Ja alkaen 423 000 dollarin hintaan coupélle ja 466 000 dollarin hintaan avomallille, tämä superauto ei ole saatavilla useimmille ihmisille.

Lähde: Motor1.com

Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla.

O post Ferrari julkaisee 12-sylinterisen superauton verkkokokoonpanijan räätälöintiä varten apareceu primeiro em TechBreak.

2024-05-09T10:10:55Z dg43tfdfdgfd