SAAB TUTKII TULEVAISUUDEN RUOTSALAISEN HäVITTäJäN KONSEPTIA

Saab on saanut tilauksen Ruotsin puolustusmateriaalilaitokselta (FMV) tulevaisuuden taistelujärjestelmien konseptitutkimuksista. Sopimuskausi on 2024-2025.

+ Video: Venäjän puolustusministeri tarkastaa FAB-3000-megapommin massatuotannon

+ Yhdysvaltain laivasto vastaanottaa viimeiset 17 valmistettua Super Hornet -hävittäjää

Tämä sisältää miehitettyjen ja miehittämättömien ratkaisujen konseptitutkimuksia järjestelmien järjestelmänäkökulmasta, teknologian kehittämistä ja demonstraatioita. Saab työskentelee tiiviissä yhteistyössä FMV:n, Ruotsin asevoimien, Ruotsin puolustustutkimuslaitoksen, GKN Aerospacen ja muiden teollisuuspartnereiden kanssa.

“Saab on vahvassa asemassa, ja äskettäin kehitettyämme Gripen E:n ja GlobalEye:n meillä on edistynyttä teknologiaa ja insinööritaitoa viedä tulevaisuuden hävittäjäkonsepti eteenpäin. Tämä tarkoittaa, että jatkamme innovatiivisten ratkaisujen tarjoamista vastaamaan Ruotsin asevoimien ja muiden asiakkaiden tulevaisuuden operatiivisia tarpeita,” sanoo Lars Tossman, Saabin ilmailuliiketoiminnan johtaja.

Saab kehittää edelleen yhteistyötä sidosryhmien kanssa, jotka työskentelevät nousevien ja mullistavien teknologioiden parissa, jotka tulevat olemaan tärkeässä roolissa tulevissa taistelukonejärjestelmissä. Saab tutkii myös innovaatioalustoja, mukaan lukien Ruotsin hallituksen puolustusinnovaatioaloite ja NATO:n Pohjois-Atlantin puolustusinnovaatioakseleraattori.

Tämän sopimuksen sisältämät konseptitutkimukset tapahtuvat rinnakkain Saabin päivittäessä Gripen C/D:tä ja tuodessa Gripen E:tä Ruotsiin ja Brasiliaan.

Lähde: Saab

O post Saab Tutkii Tulevaisuuden Ruotsalaisen Hävittäjän Konseptia apareceu primeiro em TechBreak.

2024-03-23T16:14:34Z dg43tfdfdgfd