SKODA YLLäTTää PALJASTAMALLA SäHKöISEN SUPERAUTON GRAN TURISMO -PELILLE

Skoda yllätti kaikki julkaisemalla sähköisen hyperauton kuuluisaan Gran Turismo -kilpailupeliin, jota kutsutaan nimellä Vision Gran Turismo.

+ Neuralink: Elon Muskin yritys esittelee ensimmäisen potilaan, jolla on aivoihin istutettu mikrosiru, pelaamassa shakkia ajatuksillaan; katso täältä

Ajoneuvolla on vaikuttava teho 1 071 hevosvoimaa ja se on suunniteltu yksinomaan virtuaalisen kilpa-ajon maailmaan. Malli on saanut inspiraationsa vuoden 1957 klassisesta Skoda 1100 OHC Spideristä, yhdestä merkin historian ikonisimmista malleista, mutta siinä on moderni lähestymistapa rohkealla ja ainutlaatuisella suunnittelullaan.

Vaikka Skoda tunnetaan paremmin käytännöllisistä autoistaan ja katumaastureistaan, yrityksellä on kunnioitettava historia moottoriurheilussa. Rallyn maailmanmestaruuden menestyksen lisäksi merkillä on myös vRS-suorituskykyosasto, joka tarjoaa urheilullisia versioita suosituista malleistaan, kuten Octavia, Kodiaq ja Enyaq.

Vision Gran Turismon tapauksessa malli korostaa Skodan halua tutkia uusia tapoja vuorovaikutukseen pelaajayhteisön kanssa ja houkutella lisää faneja brändille. Vaikka se on virtuaalinen auto, Vision GT sisältää elementtejä, joita voidaan käyttää tulevissa Skodan sähköautoissa.

T-muotoisilla ajovaloilla ja mattavihreällä maalilla Vision Gran Turismo heijastaa innovatiivista muotoilua. Yritys väittää, että virtuaalisen hyperauton luominen on vastaus pelaajayhteisön pyyntöön Skodan autosta Gran Turismossa ja se voi avata ovia uusille markkinointi- ja osallistumismahdollisuuksille.

Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla.

O post Skoda yllättää paljastamalla sähköisen superauton Gran Turismo -pelille apareceu primeiro em TechBreak.

2024-04-30T14:58:32Z dg43tfdfdgfd