TOYOTAN RATKAISU KOSTAUTUI – JARI-MATTI LATVALA SELITTI MIKä MENI PIELEEN

Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala voi seurata melko tyytyväisenä kuskiensa tekemistä Kroatian MM-rallissa.

Elfyn Evans on toisena, Sebastien Ogier kolmantena ja Takatomoto Katsuta kuudentena ennen päätöspäivää.

Toyotalle jäi toki myös jossiteltavaa. Iltapäivän rengasvalinta nousi isoon rooliin. Toyota lähti kuskeineen päivän toiselle puoliskolle pehmeiden renkaiden ja sadekelin kumien kanssa, kun taas muilla oli allaan myös kovia renkaita.

Toyota hyötyi tempusta iltapäivän ensimmäisellä pätkällä, kun oli vielä sadetta. Sen jälkeen Hyundain Thierry Neuville otti komennon. Latvala puhui asiasta Toyotan tiedotteessa.

– Tänään oli jännittävä taistelu kärkipaikasta. Erot kolmen kärkikuskin välillä ovat uskomattoman pienet (11,6 sekuntia) näin vaativassa rallissa. Toivoimme toki olevamme kärjessä päivän päätteeksi. Kuskimme tekivät hyvää työtä, mutta Neuville oli vain hieman nopeampi.

– Kaikki odottivat sadetta tälle päivälle. Rengasvalinta perustui siihen. Meidän oli ajateltava myös mestaruustaistoa. Vaikka emme olleet nopeimpia tänään, on meillä kasassa erittäin hyvät pisteet lauantain jälkeen, kun olemme sijoilla kaksi ja kolme. Mikäli teemme oikeat ratkaisut aamulla, uskon että meillä on mahdollisuus voittoon huomenna, kommentoi Latvala tiedotteessa.

Lue myös:

Suomalaisvahdille jäi hampaankoloon NHL-kaudesta - "En todellakaan ollut tarpeeksi hyvä"

2024-04-20T20:32:12Z dg43tfdfdgfd